Här på Krogklok vill jag,..

Mikael Jokinen 

Dela  med mig av mina erfarenheter inom krogbranschen under drygt 30 år. 

Allt på sidan är gratis och tanken är att ge användbara, enkla tips som förenklar och förbättrar i er krogverksamhet. 

Allt som skrivs här är helt och hållet baserat på mina erfarenheter och tipsen som ges ska tas som vägledning och inte som exakta sanningar. 

Välkommen till Krogklok

 Gratis kunskap, råd och idéer till alla i krogbranschen!

 

Vill ni bli mer lönsamma och höja kvaliteten på er krog?

Jag kan utöver all gratis inforamtion hjälpa er individuellt. 

Analysen- Tillsammans med er så analyserar jag er verksamhet och finner  svagheter och brister som behöver åtgärdas.

Förbättringsprocessen- Sen fokuserar och förbättrar vi de delar som behvöer lite extra omsorg för att bli bra.

Lönsamhet & kvalitet- Med kunskap, tydliga mål och samarbete ser vi till att göra er verksamhet

 mer lönsam och höjer samtidigt kvaliteten rejält.

 

På plats och/eller distans?

Ni väljer om vi ska göra det på distans eller om ni vill att jag är på plats. Ofta kan en start med personligt möte och genomgång av krogen vara en bra start för att sen övergå i Teamsmöten. 

 

"Jag garanterar att er lilla investering i min konsultation kommer att löna sig!".

 

Kontakta mig för kostnadsfritt förslag på:

 Telefon: 0723-956400 

Mail: mikael.jokinen1974@gmail.com


 

Min bakgrund:

För att ge sidan lite trovärdighet till kan ni nedan se lite av det jag gjort i restaurangbranschen. 

Mikael Jokinen, född i Göteborg 1974. 

 

  •  1992 Livsmedelsteknisk linje på Ester Mosessons Gymnasium (kursetta).

 

  • Jobb som kock/sous chef/köksmästare på sommarkrogar på västkusten och kock på Thorskog slott samt Varbergs Kusthotell. 

 

  •  Medlem i Svenska Juniorkocklandslaget som vann OS-guld i Berlin 1996. 

 

  • Första egna stället var på Tegel Matsal & Balkong i Göteborg (öppnade på förmiddagen den 1 januari 2000). 

 

  • En sommarsäsong som krögare på Marstrand (Fullriggaren sommarkrog).

 

  • Eget på Gamla Torget i Kungälv (Gourmetboden, 4:ans Ölkällare & Gamla Torget 4). Delikatessbutik, Ölkällare, pizza och A la carte. 

 

  • Årets företagare i Kungälv. 

 

  • En sommarsäsong som krögare på Lyckorna Brygga, Ljungskile. 

 

  • 7 år med Trankärrsgården (Brunch, bröllop, konferens, catering mm.).

 

  • Shop in shop med delikattesser, take away mat. 

 

  • 6 år med Gustus Gastrobar, Kungälv, Årets Turistföretag södra Bohuslän.

 

  • 4 år med Kotten café & konferens, Kungälv.

 

  • Köksmästare som anställd på många olika krogar genom åren.

 

  • Även jobbat som bartender och servitör på egna ställen och även på andras krogar. 

 

  • Utöver meriter i krogbranschen så har jag även varit brevbärare, lärare, tidningsbud, behandlingsassistent på HVB hem, säljare (matgrossist samt profilkläder), lagerchef, drivit 3st stora outlets och säkert några andra yrken som jag förträngt.

 

  • På min fritid har jag testat på att vara friidrottstränare, suttit i styrelser, varit fritidspolitiker och volontär på BRIS. 

 

 

                                             " Kunskap är lätt att bära och gör ditt jobb mycket roligare".

 

 

 

 

Utveckla eller avveckla!

©Upphovsrätt. Alla rättigheter förbehållna.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna

Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.