Med goda rutiner för förberedeleser, städning och annat viktigt i kök och matsal får du en säkrare arbetspats och höjer nivån på din krog. Ni får också bättre koll på allt ni gör, missar inget och sparar massor med tid. Överlämningarna mellan passen blir säkrare och effektivare.
Se till att ha lättillgängliga listor enligt nedan som personalen dagligen ska följa och använda.
I köket & matsal:
Övriga listor:
Tips!
Se till att skriva ner dagens ändringar på menyn och om ni har t.ex. "dagens fisk", "kvällens tryffel" eler annat så att alla enkelt kan ta del av det. Det är pinsamt att inte veta när gästen frågar.
"Jobba hårt för att få till era rutiner och glöm inte att uppdatera dem så snart ni förbättrat dem".
©Upphovsrätt. Alla rättigheter förbehållna.
Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna
Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.